Home
 

ProgeCAD

Our students are learning Computer Aided Design (CAD) through a donation of progeCAD Professional by ProgeCAD - www.progesoft.com

MapSys & TopoSys

Studenții facultății noastre utilizează gratuit soluțiile software MapSys şi TopoSys dezvoltate de S.C. GEOTOP S.R.L., din Odorheiu Secuiesc: http://www.geotop.ro

Conf. univ. dr. ing. Aurel SARACIN
Departamentul de Topografie si Cadastru

Conf. univ. dr. ing. Aurel SARACIN


Avand o experienta de 20 de ani in domeniul geodeziei si 16 ani in invatamantul universitar de specialitate pot spune ca am abordat diverse genuri de lucrari, avand si posibilitatea de a selecta temele mai dificile si interesante. In acest sens, inca din perioada studentiei am participat la executia unor masuratori de nivelment de ordinul ”0”, urmarirea si verificarea executiei prin tehnologia cofrajului glisant al unui reactor de la Centrala Nucleara de la Cernavoda, iar ca inginer mai apoi am realizat diferite lucrari de cadastru, studii topografice si hidrologice pentru amenajarea cursurilor de apa si studii de inundabilitate, etc.

Cadru didactic fiind din 1992, am participat la proiecte de cercetare cu teme de verificare a executiei, realizarea unor retele de sprijin, trasari si pozitionari, urmarirea deplasarilor si deformatiilor, etc. folosind si testand de multe ori tehnici noi si aparatura moderna, iar concluziile la care am ajuns impreuna cu colectivele din care am facut parte, le-am impartasit studentilor cu diferite ocazii si teme didactice pentru a le insufla pasiunea si satisfactiile meseriei ingineresti pe care si-au ales-o.

Sunt interesat, pe langa perfectionarea activitatii mele didactice, sa particip la lucrari de constructie unicat sau dificile pentru a gasi solutii eficiente si sigure la problemele geodezice care pot aparea.


Mai multe informatii despre Conf. dr. ing. Aurel SARACIN gasiti aici.