Home
 

ProgeCAD

Our students are learning Computer Aided Design (CAD) through a donation of progeCAD Professional by ProgeCAD - www.progesoft.com

MapSys & TopoSys

Studenții facultății noastre utilizează gratuit soluțiile software MapSys şi TopoSys dezvoltate de S.C. GEOTOP S.R.L., din Odorheiu Secuiesc: http://www.geotop.ro

Conf univ. dr. ing. Adrian SAVU

Sef lucr. drd. ing. Adrian Savu

Conf. univ. dr. ing. Adrian SAVU


S-a nascut in comuna Petrova, judetul Maramures, o comuna cu traditii, scaldata de apele raului Viseu. A urmat scoala generala Alexandru Filipascu din comuna natala si liceul Dragos Voda din Sighetul Marmatiei. Este declarat admis la Universitatea Tehnica de Construcii Bucuresti, Facultatea de Geodezie in anul 1993 pe care o absolva cu titlu de inginer in anul 1998. In acelasi an se angajeaza la firma SC Topcadex SRL si se inscrie la Studii Aprofundate, sectia Sisteme de masurare si pozitionare tridimensionale.

In anul 2002, prin concurs, ocupa postul de asistent universitar la Universitatea Tehnica de Construcii Bucuresti, Facultatea de Geodezie, Catedra de Topografie si Cadastru. In anul 2003 se inscrie la Doctorat iar din 2014 este avansat conferentiar universitar.

Printre activitatile desfasurate in cadrul facultatii se remarca:
  • Latura didactica prin predarea cursului la disciplina "Sisteme Informatice ale Teritoriului"

  • Activitati la seminariile disciplinelor "Instrumente si Metode de Masurare" si "Topografie"Indrumarea studentilor din anul I pe perioada practicii de Topografie.

  • Activitati de cercetare din cadrul diferitelor proiecte derulate in facultate.


Mai multe informatii despre conf. univ. drd. ing. Adrian SAVU gasiti aici.