Home » Lansarea proiectului
 

Parteneri POSDRU

UPT Timisoara

Universitatea "Politehnica" din Timisoara


asachi Iasi

Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din IasiUAB

Universitatea "1 Decembrie 1918" Alba Iulia


Partener UTCB - Siveco Romania

Siveco Romania

ProgeCAD

Our students are learning Computer Aided Design (CAD) through a donation of progeCAD Professional by ProgeCAD - www.progesoft.com

MapSys & TopoSys

Studenții facultății noastre utilizează gratuit soluțiile software MapSys şi TopoSys dezvoltate de S.C. GEOTOP S.R.L., din Odorheiu Secuiesc: http://www.geotop.ro

Lansarea Proiectului - Retea de colaborare online...

Sigla Proiect POSDRU - Facultatea de Geodezie din Bucuresti


"Investeşte în oameni!"

FONDUL SOCIAL EUROPEAN

Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013

“Retea de colaborare universitara online in scopul dezvoltarii capacitatii de a furniza competente superioare in domeniul geodeziei“


UTCB


Lansarea proiectului a fost realizata la Bucuresti, de catre solicitant (UTCB), iar la nivel local de catre fiecare din cei trei parteneri universitati.

Programul activitatilor de lansare a proiectului

  • Bucureşti - 29 octombrie 2010
  • Alba Iulia - 1 noiembrie 2010
  • Timişoara - 4 noiembrie 2010
  • Iaşi - 11 noiembrie 2010

Au fost invitaţi reprezentanţi ai ANCPI, ai OCPI, ai firmelor din domeniu, cadre didactice din mediul universitar, reprezentanţi ai studenţilor, alte persoane interesate de platforma de integrata on-line şi de nivelul de pregatire al absolvenţilor în corelare cu piaţa muncii.

Puteti accesa posterul cu calendarul lansarilor oficiale ale proiectului, aici.

Facultatea de Geodezie - Parteneri Proiect

Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti (UTCB) – Facultatea de Geodezie a organizat lansarea oficială a proiectului: “Retea de colaborare universitara online in scopul dezvoltarii capacitatii de a furniza competente superioare in domeniul geodeziei“ pe data de 29 octombrie 2010, ora 10.00, la Club “ZEXE”, Str. Olteţului nr. 30, sector 2, Bucureşti, (Baza Complex Sportiv Tei).


Prin lansarea proiectului, Facultatea de Geodezie din Bucureşti face un pas înainte în promovarea de tehnici şi tehnologii novatoare, bazate pe sistemul de învăţare prin e-learning.


Alături de partenerii noştri din cadrul proiectului – Universitatea “Politehnica” Timişoara, Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” Iaşi, Universitatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia şi SIVECO România SA – ne propunem implementarea in reteaua universitara a politicii UTCB de a restructura sistemul de invatamant superior, prin centrarea pe student a activitatilor educationale.


Noile metode de invatare presupun invatarea prin experimentare, pe baza de scenarii si solutii alternative si interactiune directa intre student, obiectul invatarii si mediul de invatare. Se doreste ridicarea standardelor pentru activitatile educationale si crearea unor diferentiatori la nivelul parteneriatului creat, prin imbunatatirea si diversificarea ofertelor educationale pentru specializarea “Masuratori Terestre si Cadastru”, si corelarea acestora cu piata muncii.


Existenta unei armonizari si a unui program de pregatire standardizat la nivel multiregional va permite in primul rand adoptarea continutului curriculei la cerintele unei piete globalizate si va asigura o deschidere mult mai larga a competentelor pe care studentii le vor dobandi la finalul pregatirii.

Puteti viziona fotografii de la lansarea interna - Facultatea de Geodezie din Bucuresti (UTCB), aici.

Puteti viziona fotografii de la lansarea oficiala Bucuresti - Baza Complex Sportiv Tei, aici.

Puteti accesa lista cu expertii din echipa de management a proiectului (Bucuresti), aici.

Puteti viziona fotografii de la lansarea oficiala Alba-Iulia (1 Nov. 2010), aici.

Puteti accesa programul lansarii (poster Timisoara), aici.


Puteti viziona fotografii de la lansarea oficiala Timisoara (4 Nov. 2010), aici.

Puteti viziona fotografii de la lansarea oficiala Iasi (11 Nov. 2010), aici.